top of page

BEHANDLINGER

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er klassisk muskelmassage. Der bliver taget lidt ved, men trykket afstemmes naturligvis med den, som er på briksen. Jeg inddrager elementer fra andre behandlingsformer, hvor det er hensigtsmæssigt. Det kan være triggerpunktterapi, kraniosakralterapi, cupping og zoneterapi. Der kan forekomme ømhed i kroppen efterfølgende, som fortager sig efter en dag eller to.

BINDEVÆVSMASSAGE / CUPPING

Bindevævsmassage/cupping foregår hos mig mest som "glidende cupping", dvs. sugekopppen trækkes hen over huden i stedet for at sidde fast i et vist tidsrum. Det løsner rigtig godt, og man kan komme ret dybt i vævet med sug på en anden måde end med almindeligt massagetryk. Behandlingen har en stærkt udrensende effekt, hvorfor det anbefales at drikke rigeligt vand både før og efter behandlingen. Sugekopperne kan efterlade sugemærker, som imidlertid forsvinder efter nogle dage. Behandlingen kan bide lidt undervejs, men der er som regel ikke ømhed. Der føles ofte en behagelig lethed i kroppen efterfølgende.

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en lidt blidere fysiurgisk massage, som tager hensyn til de særlige omstændigheder, der gør sig gældende for en gravid krop. Der er ekstra fokus på gener i graviditeten, eksempelvis bækkensmerter. Jeg har en særlig pude med plads til mave og evt. spændte bryster, som lægges på briksen, så det er muligt at ligge på maven. Er det ikke behageligt at ligge på maven, kan massagen sagtens foretages sideliggende.

INFRARØD SAUNATÆPPE

Infrarød saunatæppe er som navnet en varmebehandling, men mere end det. Man ligger i tæppet (som er lidt som en rummelig tung sovepose) indpakket i et lagen/dynebetræk. Temperaturen sættes som regel til en start på 55 grader og kan reguleres under behandlingen. De infrarøde stråler trænger dybt ind i vævet og varmer nærmest kroppen op indefra. Fordelene er mange:

- forbedrer kredsløbet (har rigtig god effekt på personer med kolde fødder/hænder)

- sænker blodtrykket ved regelmæssig brug

- reducerer ømhed og smerter (gode resultater ved eksempelvis gigt og andre kroniske smerter)

- fremmer restitution efter træning

- forbedrer huden (pga. større blodtilstrømning til huden kan f.eks. cellulitis og psoriasis lindres)

Ved brug af saunatæppe inden massage (kombibehandlinger), opnår du en endnu bedre effekt af massagen, da musklerne er varmet op, og jeg dermed kan komme dybere i vævet under massagen.

 

NB: ANBEFALES IKKE VED:

- AKUTTE SKADER (NYERE END 48 TIMER)

- HVIS DU HAR IMPLANTATER I KROPPEN (F.EKS. NYT KNÆ, PLADER, SKRUER. 

- HVIS DU HAR KOBBERSPIRAL

- TJEK HOS EGEN LÆGE HVIS DU HAR KRONISKE SYGDOMME ELLER FÅR MEDICIN SOM EVT. KAN PÅVIRKES AF FORHØJET KROPSTEMPERATUR

JAPANSK LIFTING

Ansigtsløft uden nåle er japansk lifting nogle gange blevet beskrevet som, men det er meget mere end det. Behandlingen består at:

- afrensning af huden

- spirulinamaske med masser af mineraler

- håndmassage

- lymfedrænage

- akupressur

- bindevævsmassage

- ansigtszoneterapi

- fugtmaske

- let massage med himalayasaltkugler

Behandlingen er meget afslappende og mærkes i hele kroppen. Det ses som regel tydeligt i ansigtet efter en behandling at ansigtsmuskulaturen er afspændt, og de mimiske linjer er ofte mindsket allerede efter første behandling.

bottom of page